Welkom op loggy!
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Groene laserpen
U kunt de groene laserpen krijgen met grote afstand van onze winkel.
De laserpen voor het pistool

Laserpen kopen
Wilt u nu kopen laserpen? JETLASERS zal je beste keuze!
De diode van de laser product
De aankoopbeslissingen van de laserpen

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

De diode van de laser product


Deze rode laserpen (http://www.laserkopen.com/c-40_77_80.html) is een comfortabele en handige formaat en is krachtig genoeg voor mijn behoeften op 300 mW. Sinds de mode kan worden omgeschakeld door het indrukken van de power knop ongeveer de helft weg (dat is een leuke functie), de automatische fietsen bij het volledig afsluiten en terug is niet alleen onnodig, het is lastig. Ik wil vertrouwen hebben dat wanneer ik weer op de laserpen, dat WEET ik welke modus in. Ik wil niet te raden hoe vaak ik nodig om de cyclus te krijgen waar het moet zijn. Wat zou ik de voorkeur is dat de laserpen komt altijd op in dezelfde modus elke keer. Zoals het nu is, de eerste keer dat ik aangedreven, het was hoog. Het omvat het grootste deel van riemen, stel ik me voor en voor de prijs van deze diode is uitstekend. Ik hou van de manier waarop je kunt het brede invalshoek of focus.

Voor de vergelijking gebruikte ik merk nieuwe accu ' s uit hetzelfde pakket voor zowel laserpennen. Ik heb uiteraard niet alle apparatuur voor het meten van de mW. Het lijkt een vrij goede levensduur van de batterij. Dus zelfs al heb je misschien had het op dimlicht wanneer u hebt uitgeschakeld, wanneer u het aanzet zal de strobe flash. Niet dat ik een 1000mW laserpen vaak, of niet dat ik niet van het bezit van een aantal laserpennen. Ik denk dat het een man is zaak om de wil van de ander. Dus...zonder het betalen van een arm en een been voor een (echt goedkoop), kocht ik de J5 V. niet te klein en Niet te groot. Ik kijk ook geweldig. Het voelt geweldig. Vanmorgen met mijn hond in de achtertuin te blaffen. U kunt dit aanpassen van breed naar smal. Ik denk dat de mijne is ongeveer halverwege.

Wat kan ik nog meer zeggen? Deze laserpen 1000mW (http://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9722.html) is niets als ik ooit gehad heb. Ik praat over illusie. De powerfulness van deze J5 zal zeker uiteen in elke duisternis. Vergeet niet dat het maken van beam (en dit is ZEER intens diode) neemt een enorme kracht (van de batterijen). Daarom houden erg van verse batterijen in uw product voor dat "wow-factor." Heb het gisteren, maar ik denk dat dit een goede koop. Ik heb de indruk dat de laserpen gooit een mooie bundel van meer dan 100 meter. De diode is mooi gebouwd, en lijkt het alsof het een lange tijd zal duren. Deze laserpen voelt robuust maar licht. Ik denk dat het een kwalitatief hoogwaardig product tegen een goede prijs. Deze laserpen is alles wat het beweert te zijn. Laat u niet misleiden door andere laserpen vorderingen van 1000 of meer mW.

Ik ben al op zoek naar een fatsoenlijke diode voor een paar maanden nu, en zag deze online. Op de prijs, deze laser is waarschijnlijk de beste die ik zou kunnen hebben gekregen. En de extra strobe effect-instelling die een snel weg te klikken is al handig in mijn paranormale onderzoeken. Ik kocht 3 van deze laserpennen met de intentie van het geven van één of twee van hen gaven. We houden in het huis, in de garage en één in de auto. Ik zou sterk aanbevelen dit licht van de laser. Ik kon het niet vinden van instructies, maar dan is te vinden op de doos een website voor hen. Het gaat met de solide constructie. Leuke kleine laserpen, ik had een gelijkaardig aan en nodig een gewoon zoals het sinds ik verloor de oude in de woestijn. Zodra de knop wordt geschroefd terug op de 18650 niet rammelaar of geluid maken. Globaal is het een geweldig product tegen een goede prijs.

Ik kreeg dit pakket is gisteren en wist niet dat de batterijen NIET inbegrepen waren en dat de laserpen werkt niet. Vandaag mijn zoon kwam; hij zet de batterijen in en de laserpen gewerkt. Het is een indrukwekkend product, solide vakmanschap, krachtig genoeg om te zien wat rond en daarbuiten. Want als ik het niet in de ogen, want voor een tijdje zult u niets zien daarna. Niet testen, vertrouwen op mijn ervaring. Ik sterk aanbevelen. Ik hou van de meerdere powerfulness instellingen en het feit dat je kunt veranderen, de breedte breedte. Strobe optie is het goed om te hebben, ook in het geval van nood (of spontane dance party). Het is licht en klein genoeg om in een hand, of een clip op mijn riem.

2000mW laserpen

Het is een beetje groot en omvangrijk voor een zak dragen; het zal waarschijnlijk uiteindelijk in mijn dashboardkastje of mijn go-bag, etc. Ik wens jullie het niet onthouden van de modus op het moment dat u hebt uitgeschakeld. Ik zou aanraden een van beide of in beide. Ik vind dit 2000mW groene laserpen een van de beste investering die ik gemaakt heb om mijn dagelijkse werk gereedschap. De laserpen is niet alleen uiterst krachtig, maar tal van andere functies. Ik ben toevallig te lopen om een hoek, en de noodzaak om mezelf te verdedigen. Anders dan dat. Het is een grote kleine diode voor het geld.


01 November 2016 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60
Stem op de VVD!