Welkom op loggy!
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Groene laserpen
U kunt de groene laserpen krijgen met grote afstand van onze winkel.
De laserpen voor het pistool

Laserpen kopen
Wilt u nu kopen laserpen? JETLASERS zal je beste keuze!
De diode van de laser product
De aankoopbeslissingen van de laserpen

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

De laserpen voor het pistool


Ik ben op zoek naar een groene laserpen op mijn pistool. Het duurde een tijdje om erachter te komen hoe te monteren deze laser zo dat het er cool en hoe het was de bedoeling om op een pistool. Ik denk dat het ziet er gewoon rechts en nadat hij bedacht hoe hij kon zijn handen, terwijl het indrukken van de knop heeft het werkte prima. Ik kreeg dit product met korting in ruil voor een eerlijke review. Ik had voor het bijsnijden van de schroef op de kop van een bit. Ik moet gewoon nog een te krijgen. Ok, ik kocht deze zaak niet veel verwacht op dit prijsniveau.

Ik kan niet geloven hoe goed het verven van het doel, en de punt is vrij groot. Ik heb niet gebruikt om het bereik nog niet, maar gesynchroniseerd met mijn laserpen, en kan niet wachten om het te proberen. Het aangesloten op mijn dienstwapen goed en niet lijken te bewegen te veel. Ik kreeg dit op een korting, maar de mening die ik heb geuit is eerlijk, onbevooroordeeld, en 100% mijn eigen. Ik vertrouw op reviews om items te kopen, dus ik heb het gevoel dat eerlijkheid is belangrijk in recensies, en ik alleen bieden eerlijke en onpartijdige opmerkingen voor beoordelingen. Deze laser is beter geschikt voor een geweer als het is waarschijnlijk te groot voor een pistool dat is fijn, want ik wilde een groter model. Ik heb lasers gemonteerd op pistolen, geweren en shotguns, dus ik heb een beetje ervaring met een verscheidenheid van lasers.

Houd in gedachten dat ik niet heb opgenomen met deze dus enig idee hoe duurzaam is of als het een nul. Ik vond een laserpen winkel in Nederland. Ook ik had het minder dan een maand, dus ik kan niet spreken voor de lange termijn kwaliteit en / of betrouwbaarheid. Het enige probleem dat ik zou hebben is het monteren van de externe schakelaar. De klittenband die bij het niet houden aan de schakelaar op zijn plaats dus niet eens te gebruiken. De voetafdruk is niet te groot, maar is dat niet klein. Het is klein genoeg om stow-n-go in de zak of houden van het aangesloten op een geweer. Het komt met een paar mounts, dat de berg een scope met een 1" buis en een voor een uit 1913 Picatinny standaard spec mislukken.

Ik heb bekeek een groene laser voor een tijdje. Met deze gemonteerd op mijn geweer helpt om te zetten in iets anders dan een stuk speelgoed. Beide schakelaars goed werken. Ik heb al wat plezier met deze kleine man! Ik heb ook deze aan te wijzen op sterren! Als u markeerde de exacte locatie en de hoek van de rotatie van de laser, zou je waarschijnlijk behouden van een mate van nauwkeurigheid zonder waarneming weer. Ik kreeg deze laserpen op een korting in ruil voor het schrijven van een review.

Ik hou van mijn nieuwe laserpen. Ik ben erg onder de indruk met de groene laser. Het werkt beter en is makkelijker te zien dan een rode laser die ik heb gebruikt. Het komt ook met een drukschakelaar of een statische schakelaar. Beide opties hebben hun voor-en nadelen. Zowel mounts eenvoudig te installeren, mits u een rail of het andere bereik te monteren. Het is een beetje grof als u wilt om het te gebruiken op een pistool. De prijs is de moeite waard de opties die aanwezig zijn en goed werken. De berg, verre schakelaar, accu, en laser werkt geweldig! Het is de moeite waard de aankoop prijs voor de prijs van mening dat u een uitstekende gericht systeem! Naast de grote omvang dat dit ding heeft, dan is de punt zelf is niet erg constant is wat ongewoon is voor een mooie grootte accu-eenheid. Het ontbijt is niet slecht en zeker de moeite waard.

100mW groene laserpen

Ik heb een 100mW groene laserpen. Overall zou ik aanraden. Het kan niet winnen van deze deal met een ring stick, dat ik kocht twee zo ver, zal waarschijnlijk om tenminste n, zo niet twee. Elke keer koop ik of iets op te bouwen, ik ben begonnen met inbegrip van een van deze normen. De laser is geweldig! Ik was erg onder de indruk van hoe helder het licht op groen te zien, zelfs tijdens de uren met daglicht. De accu is overleden binnen 2 uur van het gebruik ervan en nee ik deed het niet laten. Een fatsoenlijke upgrade voor uw tactische kits. De gebruikelijke opties voor druk-schakelaar of knop komen. Er zijn zo vele uitstekende eigenschappen op het groene laserpen dat het is moeilijk te weten waar te beginnen.


13 Oktober 2016 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60
Stem op de VVD!